Oh hot damn, this is my jam!

Det er utrolig hvor gøy ting blir om det skjer på impuls. Jeg kom hjem fra jobb på fredag med ca null planer for helga. Men et par timer senere ble jeg hentet av Kenneth og Kristoffer. Vi satt alene i kjelleren til Kenneth ei stund, og folk kom rekende inn døra, den ene etter den andre. Så vi ble en god gjeng og hadde det kjempegøy. Traff også en som også skal på Wacken i år, så vi bytta tlf nummer så vi kan finne hverandre der:) Jo flere vi er på campen des mer moro:D I 11 tia ringte Oddi og ville ha meg over på fest, så jeg og en annen fyr tok taxi til stavanger sammen. Da jeg kom til Oddi og Jarle var det stappfullt, men d var bare kjekke folk:) Og jeg elsker å feste med Oddi. Vi har det så gøy ilag!:D Vi slengte oss på Chevys, hvor jeg og han dansa alene på golvet etter Iron Maiden, han med dameveske rundt seg, haha. Så ble d nach hos de igjen. Kjempegod gang:D Vi var i seng halv 6 o.O. Skulle ønske jeg hadde møtt ham for 5 år siden heller. Kan være ganske vanskelig hele denne greia med han :(

Jeg var hjemme kl 11 på lørdag og gikk for å handle inn til vors hos meg. I 6 tia kom Renate og vi spilte litt GH Metallica og snakket om alt og ingenting:) Så kom Marion opp, og i 8tia joinet Vero og Maren oss også:) Det var kjempegøy, men jeg var litt redusert fra kvelden før så jeg var kanskje litt rolig første halvdel av kvelden. Vi gikk på chevys og danset vettet av oss:D Hvor jeg også traff Morti og Magnus. Magnus trakk i meg ved å skryte av at han har håndhilsa på Nikki Sixx og Tommy Lee! SIXX FOR FA*N! Asshole. Hehe. Idag våknet jeg og Vero halv 3, og hu måtte stikke for å hente Linn på flyplassen. Jeg chatta litt med Kristine på Facen:) og så kledde jeg meg for å treffe Silje:) Vi var på kino og så Brüno! :D Den var hysterisk morsom! Haha. Gjett om jeg skal kjøpe den!^^ Dagen startet ikke så bra, men den endte godt:) Kjempekoselig!!

sdc14262

sdc14254

2 kommentarer

Halala Amini

12.jul.2009 kl.21:24

LIKER DU MMMMMAIS?:D

Silje

12.jul.2009 kl.21:31

hørtes ut som ei innholdsrike, kjekke helg :)
ska jør alt for å få barnevakt t bursdagen dokkers :)

Skriv en ny kommentar

mayfair

mayfair

23, Stavanger

Bor i 2 etg i et gammelt Stavangerhus sammen med mine to herlige katter, Sasha og Santino. Jobber med glass. Elsker å feste og ha det gøy i helger og sløve på sofan med venner og ha tvserie marathon sånn ellers:D Single, og trives med det:)

Kategorier

Arkiv

hits