Breaking n' Entering

Natt til idag var en R A R natt o.O Jeg våknet kl 3 på natta av at det var noe som ikke stemte. Det var en utrolig rar og nesten skummel følelse, men jeg visste ikke hva det var. Det kilte på ryggen min og det viste seg til å være svette som rant på ryggen min, og det er ikke noe jeg pleier å kjenne :S og ikke var det varmt i rommet heller. Ikke nok med det, SASHA lå oppi senga med meg! Noe hun ikke har gjort siden hun var liten. Hun "snakket" mye, malte og slikket på meg. Jeg ble helt satt ut, for det er Santino som pleier å være i senga med meg. Alt var feil. Jeg tok på lyset og ropte på Santino som kom sløvende frem fra under senga. De hadde rett og slett byttet plass, og jeg forsto absolutt ingenting. Men så kommer det rareste; 05.50 ringte vekkerklokka. Jeg sto opp og gikk ut på gangen og videre ut på kjøkken. Jeg trodde jeg så Santino sitte på kjøkkenbordet og sa: "Herregud, så rask du var, har du innebygget turbo?" Jeg snakket litt videre til henne mens jeg laget til maten. Så mjauet hun. Og det var da jeg innså at det absolutt ikke var Santino jeg snakket til, for det var mjauing type massiv hannkatt, og ikke type liten jentepus. Jeg snudde meg raskt og stirret rett på Leo, den svarte hannkatten til naboen!! Og jeg var fremdeles ikke våken så jeg sto bare som en annen dust, helt satt ut av spill, mens jeg snakket til Leo som om jeg forventet at han skulle svare. Jeg jaget ham ut på gangen hvor han selvfølgelig møtte Sasha og Santino som slo ryggen og satte igang et fresekor ut av en annen verden. Jeg fikk ham ut da, og måtte sette av 5 min til å roe mine ned et par hakk før jeg stakk på jobb. Jeg var faktisk litt fristet til å gå til naboen og fortelle at Leo har kommet inn takvinduet mitt og vært hos meg i natt, for sånn skal det ikke være. Men det er faktisk en av de få naboene jeg fremdeles ikke har snakket med så jeg våger ikke helt. De har en annen katt også, Vega, som har fått unger, så Marion har sagt at disse folka ikke slipper Leo inn lenger, så nå er det mer eller mindre Pål og Marion som mater ham. Har hørt masse bra om disse naboene, men man stenger bare ikke en katt ute. Får helt vondt av ham:(

Sånn ellers er det svært lite å gjøre på jobb nå  den siste uka, så idag har jeg støvsugt og vasket ned gulvet i hele fabrikken for å male den. Jeg fikk malt halvparten og skal fortsette imårra. Kjekt å male^^ Svein fortalte at Huffi hadde ringt ham kl 7 imårres og mumlet "Åååh svein, jeg er ikke syk altså men jeg er så sliiiten! Jeg orker ikke komme på jobb". Svein bare; "Jamen herregud, ka du gnåle itte? Du har jo ei uga te me ferie, din ånnas." xD Han har faktisk satt vekkerklokka på fordi han trodde han skulle begynne på jobb. DA har du vært temmelig wasted, hehe.

Ble ferdig med Will&Grace idag, så var jeg nede hos Marion og lånte noe filmer og serier. Så ikveld har jeg sett The Office, som var overraskende morsomt:D Har falt totalt for Tim^^ (Fyren som spiller inn pornoscener i Love Actually^^)

Nå skal jeg lage nistemat for jobb imårra, legge meg og håpe på en bedre natt enn den forrige jeg hadde :S

ss 71

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

mayfair

mayfair

23, Stavanger

Bor i 2 etg i et gammelt Stavangerhus sammen med mine to herlige katter, Sasha og Santino. Jobber med glass. Elsker å feste og ha det gøy i helger og sløve på sofan med venner og ha tvserie marathon sånn ellers:D Single, og trives med det:)

Kategorier

Arkiv

hits