Guitar Hero and Movie watching:)

Jeg har aldri vært så klar for sommerferie før. Fredagen var ekstremt lang, men da klokka slo 3 kastet vi nesten kniven og pakningen fra oss og løp til bilen. Oddi og jeg var på PB og skiftet ornament glass bak ei hylle på kjøkkenet deres. Vi trodde ikke vi skulle bli ferdige men vi nådde det akkurat! Da jeg kom hjem og fant Marion, Pål og Benedicte i hagen kastet jeg av meg jakken og bare skreik; "FERIE!!!!!!!!!!!!" :p Jeg var megaklar for party, men plutslig var det ingen som skulle ut. Halv 10 ringte Pål og spurte om vi skulle ta et hageparty, så d ble meg, han og Marion i hagen. Det kom et par venninner av Pål innom iløpet av kvelden også. Det begynte å regne så vi flyttet oss inn til han. Kjekk kveld. Men jeg ble litt full. Jeg tror jeg var så excited over at jeg hadde sommerferie, at jeg ikke helt klarte å styre meg, hehe.

På lørdagen skulle jeg egentlig på innflytningsfest hos Bente og David, men jeg kjente jeg trengte en rolig kveld. Så jeg stakk til Kristian istedet. Vi bestilte to svære pizzaer på pizzabakeren xD Vi spilte Guitar Hero og så Bolt, Villdyr og Speed Racer. Koselig kveld^^, Kristian var flink å gikk fra Easy nivået på GH til Medium:D GO, K! Jeg selv begynner å få litt teken på Expert. Kjekt å bli utfordret med vanskelighetsgrader, men enda kjekkere når du føler du mestrer det:D

Søndag var vi på kinarestaurant med søstera hans og hennes type. Så gikk jeg til Renate hvor vi så Mean Girls, Save the Last Dance og Holiday^^ Kjempekjekk kveld, med kjekke filmer og god mat:) Jeg sto opp kl 6 imårres og tok hurtigbåten fra Vågen kl 7. Ja, I know, hvem gidder vel å stå opp så tidlig på en sommerferiedag:p men jeg får nå mer ut av dagen iallfall:) Dessuten savnet jeg kattekreka:p hehe.

sdc14223

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

mayfair

mayfair

23, Stavanger

Bor i 2 etg i et gammelt Stavangerhus sammen med mine to herlige katter, Sasha og Santino. Jobber med glass. Elsker å feste og ha det gøy i helger og sløve på sofan med venner og ha tvserie marathon sånn ellers:D Single, og trives med det:)

Kategorier

Arkiv

hits