A weekend of a little bit of everything.

Så hva gjorde jeg denne helga... :) På fredag kastet vi oss i cideren. Jeg og Vero bestemte oss for å kjøre et "twosome party", med bare oss to, sånn som før, da det var veldig lenge siden sist. Vi snakket egentlig litt om alt, fra hennes gutter, til meg og mitt selvpåskrivde sølibat. Queer As Folk ble også nevnt, da jeg endelig har fått henne til å se det, og hun er blitt like hung up på Brian Kinney som alle oss andre^^ Og det ble også snakket en del om hvor mye mer selvtillit man får når man går ned i vekt. Jeg var utrolig ulykkelig før og nå stortrives jeg mer eller mindre, dog jeg hadde ikke hatt noe imot å bli kvitt noen kilo til:p Og for Vero er det d samme, siden hun også har vært en god del større. Vi stakk på Chevys og danset ræva av oss fra start til slutt. Visse mennesker var til stede og dummet seg ut med å spille luftgitar alene ved djboksen. Skjønner ikke hvorfor han gidder. Jeg tror vi hadde draget på fredag xD for vi måtte bruke alter ego navnene våre for å bli kvitt dem. Da Audhild (Vero) og Bodil (meg) er bittelitt lesbiske når de føler for det. Vi hadde det iallfall fantastisk gøy:)

sdc15189

På lørdag reiste jeg til Kristian for å ha kosekveld. Foreldrene hans, tanten og onkelen min, laget ris og laks på grillspyd til oss^^ Vi så Push, som var veldig kul! og etterpå ble det skrekkfilmer. Først La Den Rette Komme Inn, Så The Unborn, og deretter The Grudge 3. De to sistnevnte var jævlige! :| BUT I LIKE! heheh. Vi kjørte en liten runde med GH World Tour etterpå før vi la oss.  Han ble med hjem på søndagen og på ferja laget vi papirfly ut av ferjekvitteringen min. Det er overraskende hvor mye gøy det kan bli utav noe så smått som det:p

sdc15199

Det avanserte jagerflyet Krikri laget!

sdc15202

Mitt var kanskje en del simplere:p Som Krikri kalte det; The FEMALE version of the art of paper planes:p I FAIL!

Agendaen for søndagen var egentlig å bestille mat på Peders og se masse film hjemme hos meg. Vi bestilte mat og tok et par bilder mens vi ventet på den.

sdc15211

sdc15210

sdc15212

sdc15217

Vi spiste mat og så Sinbad, som var helt ok igrunn, så gikk vi ut i hagen hvor Marion satt og solte seg med musikk:) Leo var der også, nabokatten (som jeg fant på gangen min en morgen for ikke lenge siden)

sdc15228

sdc15239
The Cat with vampire fangs. Hehe.

Der satt vi en stund før vi fant ut at istedenfor å sitte i hver vår stue å stirre på tv så kunne vi heller slå oss sammen og ta Krikri med ut på byn siden han sjelden går ut og var kjempegira på det. Vi satt hos meg og siden jeg ikke hadde kjøpt inn drikke måtte vi rett og slett ta til takke med det som jeg har stående i skapet. Altså to flasker grønn pisang likør, en sheridan flaske, bittelitt ren sprit, to cider og ei øl, hihi. Kristian tok over spriten og cideren, og jeg ble sittende å shotte pisang:S Men det funka jo fint i det minste:p Marion og Kristian kommer godt overens, det er jeg glad for^^ Sasha went crazy på vifta jeg har stående på gulvet. Det var jo ren underholdning i seg selv:p

sdc15249
"I'll use my superman eyes to destroy this menace!"

sdc15244

sdc15245

sdc15248

Vi prøvde oss først på Checkpoint Charlie, men Krikri kom ikke inn, så vi endte opp på Dickens, hvor jeg faktisk aldri har vært før og selv om det for det meste var gamlinger der var det ganske moro:) Live musikk og go gang!  På vei hjem spiste jeg en rullekebab, to porsjoner lasagne på shellen og var fremdeles ikke mett. Vi lo så mye ei stund at jeg måtte sette meg ned i pedersgata for ikke å pisse på meg, og da oppdaget jeg at jeg hadde mer kebabkjøtt oppi kløfta:D NAM! Da vi kom hjem så vi at nøkkelen til Pål sto i på utsiden av døra hans. Så vi åpnet døra hans og ropte Nøff nøff og Ost! til ham, noe som liksom er han greie å si. Jeg tror han hadde sovna med øla i hånda for han kom ramlende ned trappa og var hinsides paranoid og i sjokk, haha!

I dag har vi vært å bestilt tattoo time for Krikri:) Og jeg kjøpte et lite skilt som det står "Her er det Party!!" på. Tihi. Ikveld blir det kanskje skrekkfilm med Marion:)

Fin helg!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Mayfair

Mayfair

24, Stavanger

Bor i 2 etg i et gammelt Stavangerhus sammen med mine to herlige katter, Sasha og Santino. Jobber med glass. Elsker å feste og ha det gøy i helger og sløve på sofan med venner og ha tvserie marathon sånn ellers:D Single, og trives med det:)

Kategorier

Arkiv

hits