Another Beautiful Day in the Ghetto

Dagen igår startet ganske sløvt men så tok det en rar og morsom helomvending. Jeg og Marion møttes i hagen da begge hadde tenkt at litt luft kanskje ville vekke oss. Vi satt og snakket om at vi ville finne på noe men ingen av oss ante hva. Pål joinet oss og startet en bølge med meningsløs humor som tok knekken på oss, med andre ord; vi lo så vi grein av helt banale teite ting. Så fant vi ut at vi skulle ha luftgevær konkurranse i hagen. Pål fant fram geværet og kulene, og jeg tegnet målskiver som vi hang opp på en planke.

sdc15256

sdc15254

sdc15260

Pål var selvfølgelig vinneren siden han har roen på dette, men jeg syns at Marion og jeg var ekstremt flinke til nyebegynnere å være:p Begge traff blink hver sin gang:) Pål måtte stikke på familiemiddag, så jeg og Marion fyrte opp grillen og laga marinert kyllingfilet og beefburgere, og vi hadde besøk av nabokattene Leo og Vega^^

sdc15266

sdc15265

sdc15267

sdc15263
Vi hadde også besøk av en øyestikker:)

Da klokka ble 6 begynte det å bli litt kaldt at vi flyttet oss opp til meg, hvor vi bestemte oss for å ha skrekkfilm marathon. Vi såg først The Exorcism of Emily Rose, deretter The Orphanage og til slutt Silent Hill. Vi tok farvel med Pål, som skulle på rehab neste morgen. Og med tanke på at han ringte dem selv av egen fri vilje fikk jeg ennå mer respekt for ham. Vi ga ham en klem og ønsket ham lykke til:)

For ikke å få mareritt etter alle skrekkfilmene vi så, tok jeg på Pretty Woman, som jeg faktisk aldri har sett. Og jeg likte den! Første film med Julia Roberts hvor jeg faktisk likte karakteren hennes.

Så fikk jeg sove godt den natta også:) Altfor godt tror jeg for jeg sov leeenge o.O


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Mayfair

Mayfair

24, Stavanger

Bor i 2 etg i et gammelt Stavangerhus sammen med mine to herlige katter, Sasha og Santino. Jobber med glass. Elsker å feste og ha det gøy i helger og sløve på sofan med venner og ha tvserie marathon sånn ellers:D Single, og trives med det:)

Kategorier

Arkiv

hits