Roll, and...cut!

Idag har jeg mer eller mindre bare sett film. Hehe. Jeg våknet ikke før halv 3 og følte at jeg hadde kastet bort mesteparten av dagen, så jeg kjørte like så godt en helaften med film. Først så jeg Memoirs of a Geisha, som var en fin film, samtidig litt sørgelig. Så etterpå trengte jeg noe litt mer oppmuntrende så da ble det Happily Never After, hvor fairytales er i fokus og hvordan eventyrene kunne ende om noen hadde tuklet litt med magien og "skjebnen". Helt ålret film, enkel underholdning. The 9th Gate så jeg etterpå, for da følte jeg sterke cravings for noe med Johnny Depp i, og denne hadde jeg ikke sett ennå. Thriller? Om det okkulte. Likte den veldig godt. Death Race kjøpte jeg igår og slengte den på til slutt. Kjøpte den fordi det er Jason Statham *godteri* og fordi den hadde fått veldig god kritikk av venner. Og den var dritkul:)

12
34

Etterpå ble jeg litt små redd. Ikke som resultat av filmene, men fordi Sasha satt og stirret i taket med ville øyne og oppført seg veldig rart som om hun så noe jeg ikke så. Hun var stiv i kroppen og jeg fikk nesten ikke ta i henne. Så jeg frika ut og gikk ned til Marion et par timer. Det hjalp for nå har jeg roet med ned en god del og er veldig klar for senga. Vi fikk laget facebook event for festen hennes da:) Gleder meg!

Nå er det natta:)Én kommentar

Silje

14.aug.2009 kl.19:21

death race e kanon kule, og jason statham..

Skriv en ny kommentar

Mayfair

Mayfair

24, Stavanger

Bor i 2 etg i et gammelt Stavangerhus sammen med mine to herlige katter, Sasha og Santino. Jobber med glass. Elsker å feste og ha det gøy i helger og sløve på sofan med venner og ha tvserie marathon sånn ellers:D Single, og trives med det:)

Kategorier

Arkiv

hits