Sex and the City::.

Første gangen jeg skulle prøve å se serien, begynte jeg rett på sesong 4 ved et uhell, og ble sur og ga opp da serien heller ikke fengslet meg. Men jeg bestemte meg for å gi den en sjanse til, og det er jeg glad for, for serien er kjempekjekk:) Dog det er bivirkninger. Først skjønte jeg ikke hvorfor jeg fikk så lyst på sex hele tiden, for jeg trives med å være single og tenker ikke noe særlig på det. Da gikk det opp for meg at det selvfølgelig er serien som har skyld i mine grisete tanker for tiden:p Er på femte sesong nå, så det går nok over etterpå, hehe! Men herregud da! BIG! For en usannsynlig lekker mann! Og nå skal han flytte fra New York til California? CARRIE! STOP HIM! Serien gjør meg ikke bare om til en sexgal single gal, men også et emotional wreck! Igår gråt jeg så mye gjennom serien at jeg hadde ikke en eneste partikkel med sminke igjen i fjeset. Reni snakket om å låne meg Grey's Anatomy, og hvis det også er sånn type emotional roller coaster serie... spenn meg fast!

l346221e30000121532

2 kommentarer

silje

25.aug.2009 kl.23:02

i knooooooow! serien e skambra! eg e ferdige me og har sitt filmen, og syns nesten d e litt trist.. ka ska eg nå se på liksom? :)

toni

26.aug.2009 kl.16:39

hehehe! ja eg såg jo filmen før serien eg, og då hadde eg ikje någe spess forhold te någen av de, så eg tenke eg ska se an igjen ittepå:)

Skriv en ny kommentar

Toni

Toni

24, Stavanger

Bor i 2 etg i et gammelt Stavangerhus sammen med mine to herlige katter, Sasha og Santino. Jobber med glass. Elsker å feste og ha det gøy i helger og sløve på sofan med venner og ha tvserie marathon sånn ellers:D Single, og trives med det:)

Kategorier

Arkiv

hits