Oh Crappy Day!

Hvem hadde forutsett at denne dagen skulle bli så fæl... det er ikkeno spesielt som har skjedd egentlig. Men jeg var ubeskrivelig trøtt i morges, sovnet på jobben gjorde jeg, før vi hadde begynt vel og merke, men likevel. Og jeg ble satt igang med måneds-telling, noe jeg hater fordi jeg suger i regning. Sjefen min var hormonsyk og nasistisk, som gjorde meg ennå mer cranky. Jeg har pms, so yes, my mood does make sense... det som gjør humøret mitt ennå verre er at jeg ikke har røyka i hele dag, så jeg lider av massive nikotinabstinenser. Jeg har hatt en pakke i bukselommen i hele dag, men jeg vil prøve å slutte nå, for hver gang jeg røyker hoster jeg som en 80 år gammel kols-syk mann. Siste røyk hadde jeg 22.30 mandags kveld. Dvs at jeg har holdt meg i 22 timer! Uten en eneste røyk. Jeg som pleier å være halvveis ferdig med den andre 20pakningen når kvelden kommer. Hurra for meg. Men skal ikke feire for tidlig. Dette er vanskelig, jeg er et vanedyr når det kommer til røyking, og tar meg selv i å strekke meg etter 20pk minst tre fire ganger i timen. Men det er de første dagene/uka som er verst, så om jeg bare kommer meg gjennom det skal det nok gå bra. Har klart det før, da klarer jeg det igjen, om viljen er sterk nok! Det som er surt nå er at jeg føler jeg må erstatte røyken med noe, så nå stapper jeg i meg masse smågodt etc. (Man blir lei av tyggi i lengden.) Litt av noen alternativ jeg har; dø av kols/kreft eller bli tjukk. Må prøve å finne noe sunnere som kan kompensere for nikotin-inntaket mitt. Men jeg har aldri vært et sunt menneske, så det vil bli vanskelig å plutselig begynne nå. Rart hvordan den helsikkens kreftpinnen kan påvirke ens personlighet. Jeg merker allerede NÅ, hvor ulykkelig jeg er uten den. Det samme var det sist gang jeg sluttet å røyke. Da falt jeg jo inn i en 2 år lang depresjon. Men man prøver igjen, og om jeg skulle bli deprimert igjen, får jeg heller hive meg på lykkepillen! Godspeed to me!

nosmoking

2 kommentarer

Silje

01.sep.2009 kl.23:12

du e kjempe flinke så har holdt deg så lenge :)
og du havne ikje inn i ein depresjon denne gang, du e ei heilt aen jenta/dama nå :)
eg og syns d va fælt i begynnelsen, men d går øve. du vett jo d. og d at du føle deg ulykkelig uten, d går og øve. stå på, du e flinke! :)
har hørt at å ha ein tannpirker dinglane i monnen ska hjelpa, erstatte liksom d å ha røyken i monnen :) litt harry kanskje, men verdt et forsøk? :)

lykke t ! ;)

toni

03.sep.2009 kl.17:01

tusen takk! eg e på dag 3 nå, uden røyg, og d går tåligt greit:) tannpirker... hm, *notere*

Skriv en ny kommentar

Toni

Toni

24, Stavanger

Bor i 2 etg i et gammelt Stavangerhus sammen med mine to herlige katter, Sasha og Santino. Jobber med glass. Elsker å feste og ha det gøy i helger og sløve på sofan med venner og ha tvserie marathon sånn ellers:D Single, og trives med det:)

Kategorier

Arkiv

hits