Dagens tanker::.

To ting har fått meg til å tenke litt idag. Først og fremst, hva er greia med navnene som står på siden på lastebiler o.l.? Det er alltid noen typer navn som går igjen. Enten er det navn som Geir Andre, Ove Kenneth, Aasmund og Arne som kjører bilene, ELLER så heter fyren Johnny eller Ronny. Er svært sjelden du ser Sebastian kjøre lastebil. Eller Andreas, eller Kevin. Og de få jentene som er der ute da, de velger å ikke ha sine egne navn engang. De velger nicknames som Speed tøsa, eller Dronningen, eller whatever the fuck.

Og så over til det andre. Jeg så en mann idag, som jeg vet er drugdealer, sammen med en jeg ikke har sett før, men som antageligvis er i det miljøet også. Tingen er at disse lever ikke øverst i næringskjeden innenfor dette miljøet. Jeg nekter å tro at de har tjent seg grapsrike på dealing og pushing. Og mennesker i dette miljøet går ofte i skitne slacks, ensfargede hettegensere osv., og ser stort sett ikke så veldig friske ut. Men disse to... snakk om å være fashion bevisste. Han ene hadde ny svart hoodie med en brun tskjorte under som sto i stil med de brune fine skoene. Den andre, fargede personen, hadde hvit jumper med lilla mønster på, og skoene var eksakt matchende med den hvite og lilla jumperen hans. Er dette det siste nye? Er drugdealere de nye motebevisste heltene i samfunnet vårt?

Just a funny thought...

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Toni

Toni

24, Stavanger

Bor i 2 etg i et gammelt Stavangerhus sammen med mine to herlige katter, Sasha og Santino. Jobber med glass. Elsker å feste og ha det gøy i helger og sløve på sofan med venner og ha tvserie marathon sånn ellers:D Single, og trives med det:)

Kategorier

Arkiv

hits