Den Siste Tiden

Nå vet jeg egentlig ikke helt hva jeg skal skrive om. Men følte det var på tide for når har jeg vært altfor lenge borte herfra. Vi har hatt rockstar party da. Og d var en utrolig gøyal kveld!:) Og det ble ikke en typisk fest hvor alle bare drikker og fjaser. Vi hadde leker, som "jeg har aldri" og "Nøtt eller Sannhet", hihi. Følte meg 13 år igjen! Og siden sånne leker ofte dreier seg om sex ble det mye grisesnakk, utløp av elleville fantasier og venners hemmeligheter man absolutt ikke hadde ant :'D993227003784064982544064991027631767946n

Reni og meg som Alice Cooper og Nikki Sixx :D

sdc15587
Krikri, meg og Amfi! :)

Ellers har jeg tilbragt mye av helgene mine sammen med naboene her i ghettoen:) Nå på fredag som var hadde jeg og Marion fest for oss selv hos henne, me god musikk, go drikke og go dialog^^ På lørdag var Pål også gira på fest, så da ble det oss tre. Camilla, en annen nabo joinet oss senere utpå kvelden. Vi hadde det utrolig morro med Fantasi! Hvor jeg bl.a skulle mime en narkotikahund, en sel og en meteor, hehe. Vanvittig gøy! Har ikke spilt Fantasi på flere år!

Jeg har også vært i bryllup til tanten min som nå er gift på ny:) Det var en veldig kjekk kveld. Amfi ble dritings xD Kristian fant tonen med en lespisk jente fra min nye onkels side av slekta. Jeg og Atle danset så det reiv etter, og Frode underholdt oss hele kvelden med sin utrolige og ekstremt goe humor xD elsk!

sdc15559
fodlikk!!

sdc15507
Krikri og meg!

sdc15521
Fine meg vettu! Atle i storslaget!Nå kommer øyeblikk Reni til meg. Jeg har vært aso hele uken. Skal bli gøy med noe selskap^^ kinesisk mat, godt jentesnakk og film:) Gleder meg!^^

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Toni

Toni

24, Stavanger

Bor i 2 etg i et gammelt Stavangerhus sammen med mine to herlige katter, Sasha og Santino. Jobber med glass. Elsker å feste og ha det gøy i helger og sløve på sofan med venner og ha tvserie marathon sånn ellers:D Single, og trives med det:)

Kategorier

Arkiv

hits