Finding Toni

Da var tiden kommet for å endelig ha et emosjonelt breakdown. Det tok meg bare ett helt år med festing fyll og fanteri før det var nok. I natt hadde jeg en samtale med en "kompis" og han sa ting som fikk meg til å tenke.

Det har nok bygget seg opp gjennom hele året, og jeg tror jeg har valgt å fortrenge alt ved å være denne nye Toni, for jeg har mye bedre selvtillit som den personen.

Men nå er det altfor mange ting som skurrer. Alt for mange faktorer som gjør meg deprimert og rådløs. Jeg savner gamle venner, gode trygge venner jeg har hatt fra barndommen som jeg elsker mer enn noe annet. Kristine, Silje, Amfi... savner å snakke me dem og bare se film med dem en lørdagskveld med masse godteri. Istedetfor å rave full ut på byen til langt på natt. Det er absolutt ikke meg i det hele tatt. Det var iallfall aldri det før.

Jeg har rett og slett mistet meg selv, nevermind the clichê. Jeg er ikke meg selv lenger. Jeg kjenner ikke igjen meg selv nesten, og jeg snakket med Lene på msn idag og hun sa det samme. Hun satte ting i perspektiv for meg da jeg ikke klarte å forstå hvorfor jeg var så opprørt. Godt å ha en som Lene, som vet hvordan ting ligger an og skjønner seg på menneskets psyke.

Jeg må finne en måte å gå tilbake til den gamle meg, for jeg trenger det.

2 kommentarer

silje

12.okt.2009 kl.20:06

fekk ei lidå tåra i øyekroken når eg leste blogg innlegget ditt idag :`) elske deg og, og savne deg kjempe masse!

for meg kan me godt finna på någe ganske så snart. ta ein kveld på kafè eller någe? bare kosa oss.. :)

toni

14.okt.2009 kl.16:26

ja, eg e me på ka så helst nå kjenne eg:) vil bare ver mer me deg/dokk! hehe, ikje grin for meg,deiligen. eg tror eg har grene nok for meg sjøl denne helgå for det nestkommane åre.

Skriv en ny kommentar

Toni

Toni

24, Stavanger

Bor i 2 etg i et gammelt Stavangerhus sammen med mine to herlige katter, Sasha og Santino. Jobber med glass. Elsker å feste og ha det gøy i helger og sløve på sofan med venner og ha tvserie marathon sånn ellers:D Single, og trives med det:)

Kategorier

Arkiv

hits