Still Jenny from the BlockPå tide å få orden på det kaotiske ville "rockstar" livet jeg har levd det siste året. Mange mentale åpenbaringer har skjedd meg de siste dagene og jeg har følt meg som en basketcase. Hehe. Still DO, actually. Men nå skal jeg virkelig gjøre noe med det. Ikke no mer Chevy's! Det kapittelet er over for min del. Mine hensikter nå er og være med gode gamle venner igjen. Silje og jeg har vært så totalt ulike det siste året, med tanke på hvor forskjellige steder i livet vi har vært. Nå som jeg legger det harde festlivet bak meg vil vi forhåpentligvis kunne connecte bedre igjen:) For jeg har merket tomrommet hennes dette året. Jeg savner henne! Og Kristine kommer snart hjem fra Australia! Etter 9 lange måneder. Skal bli uskrivelig godt å kunne snakke face to face med knøttet mitt igjen^^ Jeg og Reni har blitt enige om å snakke med hverandre om det som plager oss, og hjelpe hverandre ut av dritten:) Som Lene sa; "Bobla di sprakk rett og slett." Jeg må lære meg å SNAKKE om problemene mine. Ikke fortrenge dem. Og jeg kan ikke lenger være human trashcan for andres problemer. Og ikke no mer rusmidler. Det gjør bare ting vondt verre. Jeg tenker at et par pils i venners nærvær skal funke fint, og kanskje en liten gøy hjemmefest i ny og ne når ting føles bedre. Når du ikke lenger drikker for å ha det gøy, men for å ikke tenke på problemer er det noe alvorlig galt. Idag, gjennom facebook statusen min, gikk det opp for meg hvor mange gode venner jeg faktisk har, og hvor heldig jeg som har støtten deres! Og jeg snakket med mamma på telefonen hvor jeg fortalte henne the short version. Så godt å vite at mamma er der for meg!^^

Til de av vennene mine som ser dette, tusen takk for at dere er vennene mine!^^


friendshipbywickednox

2 kommentarer

silje

12.okt.2009 kl.21:34

denne gang kom d mer enn ei tåra :``)

e kjempe glad for at du vil deg sjøl bedre. ska bli kjempe godt å få deg tebake igjen :) har savne deg utrolig. du og kris e liksom jentene mine, og komme alltid t å ver det!

eg e så takknemlige for at du ser på meg på den måten, betyr kjempe mye. og eg føle det sama for deg! :)

e utrolig glad i deg! :)

toni

14.okt.2009 kl.16:23

Eg meine kvert ord av d! Dokk betyr så alt for mye for meg! Dokk har vert der for meg siden ungdomskolen. Føle eg har levd i ein heilt aen verden, men fra nå av blir d annerledes! elsk på deg!

Skriv en ny kommentar

Toni

Toni

24, Stavanger

Bor i 2 etg i et gammelt Stavangerhus sammen med mine to herlige katter, Sasha og Santino. Jobber med glass. Elsker å feste og ha det gøy i helger og sløve på sofan med venner og ha tvserie marathon sånn ellers:D Single, og trives med det:)

Kategorier

Arkiv

hits