November Rain

Igår (på fredag) var jeg på Jørpeland da jeg var blitt invitert til Atle og Toni. Og det var utrolig kjekt å henge med dem!:) Jeg savner virkelig Atle. Han var en viktig person i oppveksten min og vi hadde det konstant gøy. Og han letter alltid på humøret mitt. Vi spilte band på Guitar Hero, jeg på gitar, Atle på trommer og Toni på mic:) Vi bytta litt også og jeg sang Michael Jackson og R.E.M. Hehe. En full Christer Blix var der også en stund og sov gjennom alt bråket vårt:p Etterpå så vi på VH1 og spiste riskrem som Atle hadde kjøpt til oss^^ Vi danset til The Bangles' "Walk Like an Egyptian" videon, hihi. Fin kveld:)

Idag (lørdag) reiste jeg hjem til stavanger igjen med en haug ting. Jeg var på shoppingspree i Jørpeland sentrum. Kjøpte en nyyydelig kjole jeg tenkte jeg skulle ha på nyttår/jul. Jeg kjøpte ny mobil! Jippi:) To hjerteformede skåler i sølv som jeg kan ha godteri i^^ En velour kosedrakt i petroliumsblå farge ^^ elsk. Lilla luktelys, samme som Marion har, og en KISS t-skjorte. På Cubus, av alle ting. Og når CUBUS selger KISS tskjorte, må man nesten kjøpe!

Reni kom til meg i 4 tia, da var jeg akkurat ferdig å rydde/vaske huset. Vi så Wild Child mens vi spiste Chinese. Så spilte vi GH etterpå:) Først en runde hvor begge spilte gitar, og så en runde med henne på trommer og meg på mic. Gøy!! Så gikk vi ned til Marion kl 7, hvor Stina også var:) Vi snakket og lo masse. Stina og Marion fikk ekstreme latterkramper. Vi spilte fantasi en stund også:) Og selv om jeg hadde det utrolig gøy med jentene, var det øyeblikk hvor jeg falt litt vekk. Det er så mye som sviver i hodet for tiden at jeg får ikke tenkt ferdig en tanke før en ny tanke tar over, og jeg sitter igjen med en haug med spørsmål på utallige problemer, og null svar. Klarer ikke å fotfeste meg noen steder, og det er skummelt :(

Nå har jeg lagt inn masse bilder fra pcn til den nye mobilen:) Bilder av meg selv sammen med Silje, Reni, Marion, Vero, Linn, Kristian, Amfi.... en del bilder av Sasha, Santino og Theo, og noen av Nikki Sixx. Hehe, Sixx må alltid være med. Og masse ringetoner! Jeg har visst kjøpt en Walkman mobil, så det er uendelig plass til sanger! Wee.

Jeg bør vel egentlig legge meg for klokka er 03.00 og jeg er trøtt, men jeg vet jeg ikke vil klare å sove : /

Dagens sang blir November Rain av Guns N' Roses. Ingenting er finere for tiden enn når Slash står utenfor den kirka i videoen og riffer gitaren, midt i ødemarka, med vind i håret.

gnr053

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Toni

Toni

24, Stavanger

Bor i 2 etg i et gammelt Stavangerhus sammen med mine to herlige katter, Sasha Pandora og Santino Felice. Jobber med glass. Har vært svært gla i festing det siste året, men nå er det nok! Gode stunder med venner er det viktigste!

Kategorier

Arkiv

hits