Pensjonister og pc-språk. Lol!"

Det er så ufattelig stor bruk av pc språk og jeg skal ærlig innrømme at jeg har en tendens til å "lolle" selv iblant. Kanskje fordi "ordet" har blitt et uttrykk i seg selv, som man bruker når noe er morsomt. For meg står det ikke for Laughing Out Loud lenger. Det er bare "LOL!" Uansett, pc-språk er overdrevent brukt syns jeg. Og hvor utallig mange finnes der ikke? Btw, omg, roflmao, lol, bbl, brb... Og om man linker dette sammen med det faktum at eldre mennesker oftere og oftere prøver seg på å bruke pc'er nå til dags er det en del underholdende scenarioer her.

Flere av mine venners foreldre har plutslig fått Facebook. Farfaren til Lene har fått facebook! Og jeg hører far mumle fra tid til annen at han skal skaffe seg en pc, dog jeg tviler han noengang vil skjønne seg på musa og dens mystiske funksjon. Men om flere mennesker i de eldre generasjonene lærer seg pc, hvordan vil det ende? Jeg ser for meg at de med hjelp av tiden vil klare å forstå mer og mer, og til slutt kan de kanskje ende opp med å ha både msn og myspace. Og her vil de kanskje før eller senere plukke opp "begreper" som lol, roflmao og brb.

Og så linker jeg over til noe annet her. Please try to follow me here. Er du langt oppi åra vil du før eller siden krepere, ikke sant? Og pre-death kan en ønske å ta noe av personlig stor verdi med seg i graven. Om en dau gamling da har ønsket å ha med seg pc'n sin, som han før sin død har fått en nyfunnet kjærlighet for, vil han da få den med seg i graven? Det er snakk om en datamaskin her. Og her fikk jeg enda en underholdene tanke. Hva om denne mannen som hadde blitt erklært død hadde våknet i graven sin sammen med pcn sin? Hvor jævlig morsomt hadde det ikke vært (om det var dekning for bredbånd six feet under vel og merke) om han hadde kastet seg inn på bloggen sin, på facebook eller msn og begynt å chatte med sine levende fellesmenn. "Gotlarina, Kåre Fredrik ! Tror du pigede kje eg øvelevde dette og! Fanden tar kje knekken på meg så lett. Lol!" Denne stakkars Kåre Fredrik svare fortumla øve msn; "Kjell Arne, omg, e det deg? Kor e du? brb, må bare henta tennene." Kjell Arne legger seg bedre til rette i den trange kista og justerer pcn han har oppå magen før han svarer sin kompis. "Eg e levande begravd! slå den du, gamle ørn! Her e der kaldt skal eg lova deg. Himmel og hav, du ville kje trudd meg! roflmao!"

Bare en funny thought som har underholdt meg litt idag.

- Omg! Kåre Fredrik! Send meg den nyasta sangen te Vikingarna! ASAP!"
p3npemu9bwvkaxvtyizpzd0yntyzmzu

3 kommentarer

silje

21.okt.2009 kl.20:49

HAHAHAHAHAHA

29.okt.2009 kl.01:26

haha nå lolde eg...."tviler han noengang vil skjønne seg på musa og dens mystiske funksjon."(heilt ut av sammenheng så va det veldig løye just nu)

Men ja funny tanke med bredbånd i gravå.. ennå bedre! bredbånd fra helvete!

- Omg! Kåre Fredrik! Send meg den nyasta sangen te Vikingarna! ASAP!" rofl lulz!

toni

02.nov.2009 kl.21:19

kjenner jeg deg? :p sketchy med "anonyme kommentarer" hehe

Skriv en ny kommentar

Toni

Toni

24, Stavanger

Bor i 2 etg i et gammelt Stavangerhus sammen med mine to herlige katter, Sasha Pandora og Santino Felice. Jobber med glass. Har vært svært gla i festing det siste året, men nå er det nok! Gode stunder med venner er det viktigste!

Kategorier

Arkiv

hits