Ups and Downs.

Idag har jeg vært på Kvadrat med søstera mi Linda. Ideen var å gjøre noe sammen for en gangs skyld og samtidig få noe ut av det. Så vi tenkte vi skulle kjøpe julegaver:) Og jeg sitter igjen med en god følelse da jeg har kommet ganske godt igang:) Fikk kjøpt presang til Mathilde og Bendik, en liten ting til Silje's Natalie, mamma og pappa, Stina og Marion. Så nå gjenstår det bare et par venner, så tror jeg vi har det i boks:) Fikk også kjøpt en del til meg selv. Blant annet enda en skinnjakke, finere enn den forrige^^ To singstar spill! Et skilt som det står "Vokt Dem for katten" på, tihi. Og en Lipsmacker med Cotton Candy smak^^ 

Jeg var hjemme halv seks og snakket med Marion. Vi ville begge finne på noe men visste ikke hva vi ville. Vi bestemte oss for at vi skulle kose oss, bare oss to, med taco wraps, singstar, og captain morgan. Det ble ikke noe Singstar da, for vi endte opp med en veldig dyp personlig snakk, som jeg tror vi begge fikk nytte av. Kjenner det er viktig å snakke for tiden, og Marion er det perfekte øret! Og også hun fikk snakket litt om ting hun har litt problemer med å takle alene. Vi hørte masse moro musikk fra gamle dager som New kids on the Block osv, mihihi. Angående alkoholen; jeg har egentlig hatt i bakhodet at fra nå av er det slutt på alkis.com. og at det skal bli mer edruelige aktiviteter. Jeg klarte en helg uten noe form for rus, og er maks stolt av det. Hehe. Og generelt sett er det ikke noe galt i å kose seg inne i godt selskap med noe alkoholholdig drikk, for denne gang ble det ikke bare å drikke for å glemme, men for å kose oss med det. Allikevel føles det litt skummelt, for med en gang jeg får noe alkohol i blodet føler jeg meg så mye bedre og komfortabel! Og hva sier egentlig det om meg? Hele uka har jeg gått rundt med en tom følelse i meg. Jeg eiger ikke noe som helst form for glede lenger og føler det mangler noe i livet mitt. Og straks jeg får rom innabords er jeg lykkelig.

Jarle ringte igjen for en times tid siden, og lurte på om det var nach. Jeg sa rett til ham at det vi kjørte solo night ikveld. Jeg skjønner ikke hva som er greia hans. Han har dame, og har derfor ingenting hos meg å gjøre. Og det var han som gjorde at jeg fikk øynene opp og stresser med det jeg stresser med for tiden. GIDD. Mannfolk kan brenne, da de kun gjør tilværelsen og situasjonen hakket verre enn hva det trenger å være. De har null intensjon om å gå fra deres "bedre halvdel" til fordel for meg, allikevel trekker de stadig i meg for å holde meg interessert i dem. Sadister. Jeg er mannevond ikveld, siden jeg har fått utløp for mye frustrasjon. OJ, OH og Jarle kan brenne.

Mens vi satt og hadde det koselig og morsomt med snål musikk og god konversjon fikk jeg også en noe festebremsete beskjed på msn, fra en venn som jeg ikke nevner navnet på. Hvor nevnte person følte ditt og datt angående mine problemer for tiden. Med andre ord; fikk det til å handle om "hun/han" atter en gang. Jeg har sagt det til vedkommende flere ganger at det siste jeg trenger for tiden er å høre på andre sine problemer for n'te gang. Jeg har forklart det hele i det vide og brede for at denne personen skal skjønne at det har ingenting med denne personen å gjøre, at jeg bare trenger tid, men allikevel må jeg gjenta meg selv for tusende gang? Jeg kjenner bare at det er ubeskrivelig slitsomt. Og jeg liker egentlig ikke å skrive dette her på blogg, for jeg er så ekstremt gla i denne personen, men frustrasjonen MÅ ut. Og blogging er en overraskende god terapi... hm..

Alt i alt har dette vært en fin dag. Det var en kjekk dag med Linda på Kvadrat, og jeg har hatt en vanvittig herlig kveld med Marion. Så hvorfor sitter jeg nå her, en time etter at hun har gått, og føler meg så utrolig nedfor? Jarle skulle ikke ha ringt. Og den "unevnte" skulle ikke ha skrevet det den skrev.

Fikk sms av Kristine ikveld at hun satt på flyplassen i Bangkok og ventet på flyet videre til Danmark. Det kilte i hele meg! På onsdag skal jeg treffe henne og Silje^^ The good old trio back together. Jeg vet ikke helt hva som er planen, om det er kino, restaurant, kafê eller hva det er, men det betyr ikke så mye. Jeg vil bare være med dem^^

Men nå er det sovetid. Det er sent og jeg har ølbriller.


theatreIngen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Toni

Toni

24, Stavanger

Bor i 2 etg i et gammelt Stavangerhus sammen med mine to herlige katter, Sasha Pandora og Santino Felice. Jobber med glass. Har vært svært gla i festing det siste året, men nå er det nok! Gode stunder med venner er det viktigste!

Kategorier

Arkiv

hits