Lysere Dager ::.

På tirsdag kom Vero på kveldsbesøk til meg, da vi hadde avtalt å ha romatisk evening med candlelight stemning^^ Hadde kun ett lys tent da, men det var allikevel så kjekt! Vi snakket i det vide og det brede om alt egentlig, og kom fram til at vi trenger noe nytt! Og vi kom fram til at vi skulle starte en hobbyklubb, og vi satte straks igang å lage gruppe på Facebook (selvfølgelig må vi involvere fjeset! hehe) Creative Creature:) Silje og Maren er kjempegira på det de også! Og vi får forhåpentligvis mer medlemmer etterhvert. Dette blir koselig. Jeg trenger mer sosiale aktiviteter. Jeg kjente at straks vi fikk i gang dette her ble humøret litt bedre:) Gleder meg til å lage personlig kalender^^ Jeg trenger å få ut noe kreativitet igjen. Jeg gjør jo det når jeg skriver, men med denne "klubben" vil jeg samtidig være sosial:)

be20creativeOnsdag fikk jeg "fri" fra jobb og dro til Jørpeland for å sjekke tenna, og fikse nattbøyle så jeg ikke skal skjære tenner. Jeg hadde en del hull da, og får derfor ikke bøyle før tennene er fikset:( Jeg dro til Kristine! Og det var kanonherlig å se henne igjen!:D Jeg tror den jenta kunne vært bortreist i 20 år, uten at det hadde blitt awkward mellom oss ved rendevouz^^ Vi dro til stavanger igjen og møtte Silje. Vi var en tur innom Madlatorget før vi dro hjem til Silje. Vi spiste god middag og jeg tegnet litt med lille Natalie. Eller hun instrukterte meg i hva jeg skulle tegne; til slutt var det kun jeg som satt å fargela. Hehe! Så dro vi inn til byen og satte oss på Sjokoladepiken. Daaamn så mye godteri! Ble litt søtt i lengden da, hehe. Etterpå trengte vi noe salt, og Silje nølte med å gå rundt i byen ved nattetid å gnafse på en chipspose xD Så vi lånte film og stakk hjem til  meg. Trick r' Treat. "De skumleste halloween historier på 30 år". Mjah. Prøv heller de lameste xD Det var gøy da.

dsc027811216244547


Og jeg fikk låne True Blood av Kristine og Gossip Girl av SIlje! :D Nå har jeg noe å se på etter at jeg er ferdig med OZ.

Snodig hvordan sinnstilstanden kan forandre seg så drastisk. På mandag var jeg så langt nede jeg kunne ha kommet tror jeg og var klar for å finne psykolog og alt mulig. De tre siste dagene har alt føltes ganske lysere. Tror kanskje det er en lett blanding av Creative Creatures som Vero og jeg kom opp med, og det å se Kristine igjen og henge meg henne og Silje som den gode gamle trioen vi pleide å være:)

heart
Imorgen kommer søstera mi og lille Mathilde og skal overnatte hos meg:) Blir koselig. Jeg er litt usikker på hva jeg skal på lørdag da. På en måte har jeg kanonlyst å feire Halloween, men samtidig så har jeg litt lyst å ha en rolig kveld, enter her eller hjemme med mamma. Hm... valgets kvaler.

Tusen takk, mamma, for kjempegode grillbein! NAAAAM *hjerte*

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Toni

Toni

24, Stavanger

Bor i 2 etg i et gammelt Stavangerhus sammen med mine to herlige katter, Sasha Pandora og Santino Felice. Jobber med glass. Har vært svært gla i festing det siste året, men nå er det nok! Gode stunder med venner er det viktigste!

Kategorier

Arkiv

hits