There's No Place Like OZ

Jeg digger Prisonbreak, men OZ eiger!! Snakk om å bli hekta med stor H. Karakterene er fantastiske, og serien har bare ALT. Og det er ikke som Prisonbreak hvor alt går i å RØMME. Sett vekk i fra Muldvarpen Busmalis, hehe! Jeg har nettopp mistet en av mine favorittkarakterer ut av serien da:/ Men men, det er et mangfold av underholdende mannfolk å se på :D

augustushill
Augustus Hill, også kjent som Michael Dawson fra LOST. Liiker han mye bedre som Hill :D

ozbeecherkeller
Tobias Beecher og Chris Keller *elsk* For et rocky "forhold". Men Keller er heit og Beecher er dritkul! Sammen er de dynamitt for Toni!^^

ryan

Ryan O'Reily :D Sneaky McSneak sier jeg bare! haha.

simonadebisi
Simon Adebisi, my maaan! :D Twisted motherfucker! Lurer fremdeles på hvordan de har fått lua hans til å sitte fast på det blanke hodet hans, haha. Også kjent fra LOST, som Mr. Eko. "I am done with tits." hihi. (elsker den ur-afrikanske aksenten)

said
Kareem Said. Mye Allah snakk med han, men jeg liker han allikevel^^ Det er noe spesielt avbalansert med hele mannen. I like:)

mcmanus
Tim McManus, bestyreren av Emerald City. Han må være tidenes største mannlige TØS! mihihi. MANNEHORE!


sexy
Og til slutt, enda et bilde av Beecher og Keller^^ Ja, jeg er fag hag # 1. Digger disse to sammen!

Begynner å gå mot slutten nå:( Vil ikke!!!
Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Toni

Toni

24, Stavanger

Bor i 2 etg i et gammelt Stavangerhus sammen med mine to herlige katter, Sasha Pandora og Santino Felice. Jobber med glass. Har vært svært gla i festing det siste året, men nå er det nok! Gode stunder med venner er det viktigste!

Kategorier

Arkiv

hits