Halloween...

På fredag hadde jeg besøk av storesøster Hege og lille Mathilde^^ Det var koselig! Vi møttes på Mikado hvor vi spiste god middag, så kikket vi litt rundt i byen en stund før vi stakk hjem til meg. Mathilde hadde med seg "tegnespillet". Jeg og Hege fikk snakket mye:) Og hun hjalp meg med konto på Fotoknudsen.no, så nå har jeg endelig fått sendt inn masse bilder til fremkalling! Gleder meg til å scrappe dem:D

sdc15692

sdc15693

Jeg har også kjøpt smokk, som jeg prøver å venne meg til å sove med. Sånn at jeg ikke skal skjære tenner. Venner og familie har forespurt et bilde. Hehe.

sdc15686

På lørdag hadde jeg og Reni planlagt en rolig kosekveld sammen hos meg med sjokolade og jeg tenkte kanskje GH eller Singstar. Men klokka 3 fikk jeg forespørsel fra Kristian om jeg og Reni ville være med på Halloween fest. Først var jeg litt usikker på hva jeg ville, med tanke på alt sammen som skjer for tia, men det var HALLOWEEN. Og jeg hadde gledet meg til Halloween i flere måneder så jeg tenkte skitt au. Jeg dro til Reni hvor vi kledde, fikste oss mens vi vorset med god musikk:) Så dro vil på festen som var på Tau. Jeg kjente igjen noen folk der fra før, bla. annet Biffen, Geir Andre og Max. Og så har jeg jo møtt Kjersti før. Det var litt rolig men ble gøy etterhvert. Helt til O Den Store Skumle Jokke kom -.- Han var ok å snakke med i starten men så tørna han plutsli mongis på Reni for at hun så i cd-mappa hans, som btw lå på bordet o.O Etter det ville han ikke gi seg og ble usaklig og kranglete. Hele stemningen ble ekkel og truende og jeg fikk en del flashback fra den gangen jeg ble slått ned av den utenlandske mannen. Det var så mange like faktorer i stemningen og i blikket på Jokke som det var med den der mannen. Jeg ble redd og stakk. Reni og Kristian kom etter meg og vi dro hjem til Reni, med Geir Andre på slep. Jeg husker hvor ekkelt det pleide være å huske tilbake på det som skjedde på nachet hos Marion den gangen, med den mannen. Jeg trodde jeg var over det, men dette med Jokke trakk bare frem alt sammen og sendte meg rett inn i panic attack :/ Tror jeg grein i armen til Kristian i en hel time. Jeg tror ikke jeg bør drikke lenger, men jeg vet jeg ikke klarer å holde meg :S

Her er noen bilder fra gøyale øyeblikk av kvelden.

dscf9317

dscf9319

dscf9309

dscf9305

På mandag, igår, kom Reni til meg og vi snakket en del om denne Halloween festen da og hadde det morsomt. Vi spilte masse GH. Hun prøvde trommene en stund, men de var ut av sync så vi kastet oss på gitarene begge to. Og jeg spilte Expert, haha,det var moro! Snakk om å svette og hyperventilere :'D Sasha var en smule nysgjerrig på trommesettet da:p Smakte til og med på det. Hehe.

sdc15697Satser på roligere dager den nåkommende helga :p


Én kommentar

silje

04.nov.2009 kl.22:00

på fest me biffen ijen.. ska sei :P

og kem e denne o skumle jokke?? blei nysjerrig nå.. hørtes ikje kjekt ut, når han får sånne anfall av så lite

Skriv en ny kommentar

Toni

Toni

24, Stavanger

Bor i 2 etg i et gammelt Stavangerhus sammen med mine to herlige katter, Sasha Pandora og Santino Felice. Jobber med glass. Har vært svært gla i festing det siste året, men nå er det nok! Gode stunder med venner er det viktigste!

Kategorier

Arkiv

hits