S Æ D

Nå leste jeg nettopp på VG.nett om en kvinne som var allergisk mot mannens sæd. Hehe. Sorry for at jeg ler, men det er litt tragikomisk. I sine to år sammen hadde de alltid brukt protection, men på bryllupsnatten ville de være foruten. Kvinnen merket brennende smerter i underlivet, og dette varte i to uker. Det må jo være den kjipeste allergien noensinne! Se for deg en sæd-allergiker på julebord da. Sjefen: "Det er mandel i grøten! Så om noen er allergiske så pass på." Sæd-allergikeren: "Å men det går bra vet du, så lenge det ikke er sæd i grøten! høhø." Jeg lurer på hvilken reaksjon sæd-allergikere ville fått om de hadde fått det inn oralt.

Wikipedia's beskrivelse og forklaring på sæd.
-Sæd er det me kaller væska som inneheld mannlege kjønnsceller. Ho blir skild ut i kjønnskjertlar hjå hann- og hermafrodittiske dyr med befrukting av eggceller som føremål. På same måte som blod inneheld sæd celler, spermceller, og ein plasma rundt. I pattedyr inneheld denne vatn og noko salt, protein, fruktose og D-vitamin.

Sæd er allerede er morsomt ord. Det ble ytterligere morsomt på nynorsk. Ho? Når ble sæd en hu-skjønnet "organisme" ? "Åh åh! Inger! Nå skjem ho! Er du klar? Eg klare ikkje styra ho lenger!"

Fant også et stilig bilde!^^
Awesome at jeg skulle komme over et bilde med Wacken. hihi.

upsperm

Én kommentar

Tone

09.nov.2009 kl.16:07

Troooor jeg ville fortsatt å bruke kondom da ja.. Kjip allergi!

Skriv en ny kommentar

Toni

Toni

24, Stavanger

Bor i 2 etg i et gammelt Stavangerhus sammen med mine to herlige katter, Sasha Pandora og Santino Felice. Jobber med glass. Har vært svært gla i festing det siste året, men nå er det nok! Gode stunder med venner er det viktigste!

Kategorier

Arkiv

hits