Someone Please Call 911

Det sies at det ordinære mennesket kun bruker sånn ca 10 % av hjernekapasiteten, men til tross for det sitter vi mennesket på mye informasjon og kunnskap om generelt det meste. Da snakker jeg om allmennlære såvel som andre ting. Det kan vel egentlig sies at vi mennesker vet litt for mye om ting og tang enn hva vi egentlig trenger å vite. Vi analyserer alt og gjør ting vanskeligere enn hva det egentlig trenger å være. I tillegg har vi en glimrende husk. Vi husker venner og bekjente's telefonnummer, fødselsdatoer, vi husker historiske årstall og for eksempel hvor gammel Elvis ble. Men husker vi nødnumrene? Niks. Det er tre simple tall. 110, 112, 113. (Nå slo det meg plutselig at 111 ikke er et nummer. Fikk det ikke være med? o.O) Anywho... Spør du meg hvilket nummer som er til hvilken tjeneste har jeg ærlig talt ikke svaret. Og jeg har funnet ut at jeg ikke er alene om dette. Om jeg befant meg i en livstruende situasjon hadde jeg ikke ringt ett av disse numrene. Det første som hadde slått meg var 911. Watching American TV much??? Men det er ikke tull. Jeg HADDE ringt 911. Og da tenker jeg... hadde jeg kommet gjennom til Amerika fra Norge? En må kanskje slå inn noen ekstra siffer før nummeret. Men sett at 911 folkene faktisk hadde svart da. "Hello, this is 911 Emergency. What is your situation?" Jeg bare "Å herregud, du må hjelpa meg. Någen bryte seg inn i huse mitt! De true meg på live!"  911: "Relax, calm down! What is your destination, ms? Can you tell me your address?" Jeg kikker rundt meg. "Ehm, eg e på Jørpeland! Skyndt dokk!" 911: Jorpelænd? Where is that?"  Jeg: Det e i Norge for faen! Hjelp meg!" 911: Norway? Where is that? Which state is it in? Oklahoma?" For amerikanere finnes det ikke en verden utenfor U.S.A. Trangsynte patriotiske jævler:p Så med andre ord hadde jeg vært kakedeig før 911 i det hele tatt hadde skjønt at telefonsamtalen kom fra det fjerne ueksisterende Intet som vi alle andre kjenner som Europa. 110, 112, 113. Det kan ikke være SÅ vanskelig å huske! Vi husker kortnummeret våres for f...!

911

4 kommentarer

Stine

15.nov.2009 kl.14:08

Hehe, du sier noe der. Jeg kan ikke si kjapt hva som er hva, men får jeg tid til å tenke meg litt om så kommer jeg på hvilket nummer som er til hva :)

toni

15.nov.2009 kl.14:18

Hehe da er du bedre enn meg^^ *Må lære seg!*

toni

15.nov.2009 kl.14:18

Hehe da er du bedre enn meg^^ *Må lære seg!*

16.nov.2009 kl.20:54

111 kunne ikkje ver et nødnr... fordi det e for enkelt og trykke random...

Skriv en ny kommentar

Toni

Toni

24, Stavanger

Bor i 2 etg i et gammelt Stavangerhus sammen med mine to herlige katter, Sasha Pandora og Santino Felice. Jobber med glass. Har vært svært gla i festing det siste året, men nå er det nok! Gode stunder med venner er det viktigste!

Kategorier

Arkiv

hits