Happy fucking new year -.-

Bør vel egentlig starte med å si at jeg har vært ekstra asosial  den siste uka, skremmende, da en skulle tro det ikke gikk an å bli mer aso enn hva jeg allerede var. Men jeg og naboene kjørte opp til fest forrige helg (da det var en god stund siden sist) og jeg våknet halv ni kvelden etterpå med en ekkel følelse av angst. Siden da har jeg låst meg inne i leiligheten med kattene og egentlig ikke svart på sms'er engang. Og når jeg ikke svarer på sms'er får jeg dårlig samvittighet ovenfor disse personene. Jeg trodde egentlig at jeg var litt på vei opp av driten, men så falt jeg bang ned i det igjen. Stresser med å gå ned på butikken. Generelt det å bevege seg ut av huset er et tiltak jeg ikke får meg til å gjøre. Jeg føler meg som verdens dårligste venn til tider, og jeg er så lei for det. Jeg bare trenger å være alene med meg selv. Det går fint å snakke over nette av en eller annen grunn, jeg takler bare ikke andres nærvær :( Må få fikset på dette for jeg er glad i vennene mine! Jeg kjenner at jeg savner Lene veldig. Jeg snakker med henne hver dag på msn da, men jeg gleder meg til hun flytter hit om 8-9 dager. Det er en særegen egenskap i Lene som jeg tror er bra for meg. Hun er så sykt innsiktsfull og reflektiv og hun finner ut av issue'ene mine før jeg rekker å si "hjelp", Jeg tror kanskje det var Lene sitt nærvær som fikk meg opp sist gang. Kom hjem Lene! Jeg vil være kjerring med deg og "lolle" over mordi vitser!

Tror kanskje det hele startet med julen. Når julestemningen ikke kom i år heller ville jeg legge meg ned å grine :S Da nyttår kom for døren våknet jeg med tanken: "neeeej jeg vil sove meg gjennom hele denne møkkadagen!" Humøret var på bånn og jeg var tvungen til å gå ned på prixen for å kjøpe nyttårsalkohol jeg egentlig ikke ville ha. Men så traff jeg på en strålende glad Marion i trappa og det hjalp noe på.

Kan med hånden på hjertet si at det var en noe annerledes nyttårsfeiring enn hva jeg er vant med. Vi feirte den hos Marion. Hun og jeg, Stina og Gunvor. Det startet koselig med at de spiste pinnekjøtt, og jeg grandiosa. Det ble noe tamt etterhvert ettersom Stina er høygravid og er generelt sliten og trøtt. Da vi skulle gå opp på bybrua kl 12 for å se rakettene så Stina faren til sitt kommende barn, arm i arm med en annen jente. Stina's nyttår knuste på slaget 12, og det ble derfor grining inn i det nye året. Gunvor gråt over kompisen sin som nylig ble funnet død i leiligheten sin. HIPP HIPP HORA sier bare jeg! Da jeg sto ute i snøen midt oppi alt dette gjorde jeg mitt beste i å konsentrere på de fine rakettene og nyte cigaren, men det ble en falsk greie kjente jeg. 

Stina gikk tårefull hjem for å legge seg, og vi andre var egentlig helt på bånn selv, så vi lovet Stina å drikke oss dritings for henne. Vi gikk hjem til Marion igjen, kjørte spotify på full guffe, fortrengte alt det negative og prøvde å redde resten av natten. Jeg tror vi klarte det en stund også for vi endte opp med å ha det ganske gøy med forskjellig gammel 90talls musikk og drikkeleker. Vi ga oss med å drikke i 5 tia og begynte å gnafse på kaldt pinnekjøtt. Oppdaget at jeg liker det kaldt, bare ikke varmt. 

Da jeg kom opp til meg selv igjen hadde jeg fått en veldig på kanten beskjed på msn fra et mannfolk jeg ikke vil ha noe mer med å gjøre. Jeg tenker "take a hint!!!" Dette minnet meg på all den ukontrollerte festingen 2009 startet med og jeg ville egentlig bare henge meg :p Sååå, jah! HAPPY FUCKING NEW YEAR MISS SOPHIE!!! 

NÅ SKAL JEG SPILLE WORLD OF WARCRAFT, LEVLE SOM FAAAAEN MED DRAENEI'EN MIN FOR Å SKAFFE TRAVELFORM OG MOUNT OG EXPLORE RESTEN AV AZEROTH!

Jeg gjorde et forsøk på å være et normalt menneske på nyttår. Funket absolutt ikke! Synd å si det, men jeg foretrekker faktisk å leve i WoW :p Jepp! I has eventually become one of the wow g33ks! ty verymuch! goodnight! /heart


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Toni

Toni

24, Stavanger

Bor i 2 etg i et gammelt Stavangerhus sammen med mine to herlige katter, Sasha Pandora og Santino Felice. Jobber med glass. Har vært svært gla i festing det siste året, men nå er det nok! Gode stunder med venner er det viktigste!

Kategorier

Arkiv

hits