Miniferie

Onsdagen var siste dag på jobb, og en ferie var virkelig nødvendig nå, da jobben begynte å gå litt inn på meg igjen. Vi kom hjem til en solfylt hage med to muntre naboer i:) De var kanonklare for en liten fest. Stemningen var der men jeg visste jeg skulle drikke dagen etter så jeg ville ta det rolig. Jeg kjøpte allikevel et par øl og cidere og vi endte opp i stua til Marion, det var en koselig kveld med mye latter av alt og ingenting:p Jeg var megatrøtt etter jobb da, så jeg gikk opp til meg selv i 11tia og sovnet ikke lenge etter:) 

På torsdagen kom Reni til meg og vi tok bussen ut til Lene:) Det var egentlig meningen at  vi skulle ha filmkveld men vi ble til syvende og sist enige om at en minifest oss tre imellom (+Søren) var på sin plass. Vi fikk en god treretters middag av Lene. NAM! Flinke Lene^^ Jeg hadde d kanonkjekt hele kvelden og vi sang Singstar så d ljomet etter:D Fun! Jeg ble ganske full i slutten og lå egentlig bare i sofaen og fligret av alt og ingenting xD Men plutselig var d noe som slo om og jeg ble trist, men Lene og Reni trøstet så det gikk over til slutt. Hehe. 

Fredagen skulle jeg egentlig hjem til Conny og naboene som skulle ha hagefest, men jeg kjente på hele meg at jeg trengte ro, og jeg trengte Lene, så jeg ble værende der den kvelden også. Lene og jeg gikk på butikken og handlet og ble tilnærmet av flere unger o.O Jeg kan virkelig ikke med unger, blir helt satt ut av det. De lagte god kjøttmiddag med bernaisesaus og vi så to filmer, The Spiderwick Chronicles og Dorian Gray. Det var en god kveld med mye pusebabykos:)

På lørdag var det på tide å reise hjem og det første jeg gjorde var å legge meg til soling i hagen, men jeg innså raskt at det ikke passet meg. Det var ikke det jeg egentlig ville. Så jeg gikk inn og spilte litt WoW. Jeg ble etterhvert lei av det også og tok på Guitar Hero. Det var gøy, men jeg ble lei av det også. Endte med at Conny og jeg spilte WoW resten av kvelden. 

Søndagen begynte med at nettet ikke fungerte og hele livet vårt raknet xD Jeg fikk ikke hatt min daglige morgendose med msnchat med Lene, og jeg fikk ikke sjekket AH for å se om jeg hadde fått solgt noe. Jeg ringte Pål for å høre om han hadde dårlig nett men han var i Løkkeveien, fremdeles full og helt ut av det. Så Conny og jeg kjørte for å hente han. Da vi kom tilbake var nettet tilbake:D Takk Marion, for at du våknet og restartet routeren xD Så fikk jeg msnsamtalen med Lene og jeg hadde tjent 80g på AH:D Alt g teller når du vil tjene nok penger til epic mount. Dagen gikk og kvelden kom og jeg ble drittlei av å spille WoW alene. Lene var ikke online for hun hadde ufrivillig blitt dratt med på en fest hun ikke ville på, en fest som naturligvis endte svært dårlig. Hun kom online senere da, og vi spilte litt sammen. Og hun overførte til meg de resterende pengene jeg trengte til Epic Mount :O SNILL!! < 3 ^^

Oi, det ble mye WoW her. hehe :p Yes, i iz a g33k XD 

Idag, 17 mai, våknet jeg kl 15.00. Klokka har blitt halv 5 og jeg har ikke sett eller hørt noenting av 17 mai. Ikke et flagg, ikke en eneste obnoxious tute og heller ikke noe korps:D GO ME! Tredje året på rad nå hvor jeg har klart å unngå hele oppstyret. Conny er ute  i hagen med Marion og Pål. 

Det var aktivitet på soverommet lørdag kveld. Nei, ikke SÅNN type aktivitet. Er litt usikker på hva det var men jeg følte meg ikke trygg. Hm, lenge siden nå. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Toni

Toni

24, Stavanger

Bor i 2 etg i et gammelt Stavangerhus sammen med mine to herlige katter, Sasha Pandora og Santino Felice. Har det egentlig ganske fint nå, og bedre skal det bli^^ Har ikke ambisjoner om verken karriere, mann eller barn, så jeg nyter heller tiden min her sammen med gode venner:) Word!:p

Kategorier

Arkiv

hits