Too Lazy To Blog

Fy meg :S Hehe. Skal PRØVE å skjerpe meg. 

Det er to uker inn i sommerferien min, dvs jeg har to igjen. Jeg har ikke planer og det er deilig^^ Godt å ha en sommerferie iblant hvor en ikke trenger å tenke på farting, flyplasser osv. 

Jeg har vært på hytta til Lene da:D Bare oss to, det var skamgøy, hihi! Det som en gang hadde vært en kjempekoselig hytte hadde forfalt en del, så det var ikke dør xD og vinduene var knuste, men men, vi hadde jo tak over hodet. Vi grilla god mat på hjemmelaget bål fyrt opp med to-takt bensin, lol! Vi drakk oss litt småskeve på lørdagskvelden og fniste masse:D Fikk masse hantikker :O Småjævlene. På vei ned derfra på søndagen var vi så uttørka at vi druknet oss litt i stranden, med klær på. Minneverdig helg^^

Vi var også oppe på Studio Instinct en dag for å planlegge min neste tattoo som jeg skal ta imorgen:D Gleder meg^^ 

De vonde visdomstennene mine er ute!:D Endelig. Det var så ille til slutt at jeg måtte ringe en random tannlege her i stavanger, og det viste seg til å være verdens beste tannlege < 3 Snill, forsiktig og humoristisk! Fikk meg virkelig til å slappe av, jeg som lider av så intens tannlegeskrekk. 

Reni var her på fredag, og det var kjempekoselig^^  Hun kjøpte med seg kinamat og jeg kjøpte inn godis. Vi spilte masse og hadde det generelt moro:D TY! x)


Den kule hytta :D


Lene soler seg. LOOL xDIngen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Toni

Toni

24, Stavanger

Bor i 2 etg i et gammelt Stavangerhus sammen med mine to herlige katter, Sasha Pandora og Santino Felice. Har det egentlig ganske fint nå, og bedre skal det bli^^ Har ikke ambisjoner om verken karriere, mann eller barn, så jeg nyter heller tiden min her sammen med gode venner:) Word!:p

Kategorier

Arkiv

hits