Prince of Darkness

Jeg har vært syk og hjemmeværende denne uka. Med tett nese, feber og en hoste som nesten tar knekken på meg. Men ikke faen om jeg skulle gå glipp av Ozzy Osbourne. Han spilte på Rått og Råde her i Stavanger som vi hadde kjøpt billetter til for lenge siden. Jeg dro ut der i 5 tia, sammen med Marion og Reni. Vi satte oss ved bordene og bestilte drikke. Reni og Marion drakk øl, mens jeg holdt meg til det rusfrie. Hadde en altfor hard fest her i smauet forrige helg som fremdeles sitter i meg, og jeg er syk i tillegg, så sprite og champagnebrus ble mi greie. Vi så Purified in Blood. Som var helt forjævlig å høre på. det burde ikke kalles musikk. Tror jeg hadde likt det for ett år siden da. Så kanskje det bare er jeg som begynner å  bli voksen, grøss og gru. Vi satte oss ved bordene igjen og hadde oss noe mat. Kvelertak sto på lista og Reni stakk bort for å se dem. Jeg og Marion gikk på dass. Traff på Mette Joa som var god i gassen, hihi. Vi gikk bortover mot Kvelertak, men automatisk stoppet jeg opp sånn 100 m fra scenen og innså at jeg ikke orket den musikken heller. Marion var mer eller mindre enig så vi gikk heller og kjøpte pizza og satte oss ved bordene igjen. 

SÅ var det klar for Ozzy ved scene 1. Vi sto ganske langt framme, og jeg og Marion ble presset lenger og lenger fram etterhvert. Det var en fenomenal konsert! Ubegripelig at Ozzy ennå er istand til å levere på denne måten. Han hadde en kul intro på storskjermene, hvor han hadde laget småfilmer med ham i. Først som Jake i Avatar hvor han fikk ståpikk og prøve å blowe seg selv xD Han var Iron Man, han var beyonce i telephone sangen. Syns faktisk han var sexy med sminke haha. Og den beste av alle; han var edward i  Twilight!  Bella:"I know what u are". Ozzy: "say it. say it out loud". Bella: "A vampire". Ozzy: "Vampire? Im the prince of fucking darkness!" < 3 E P I C ! 

Jeg møtte far til Lene da Ozzy hadde sunget siste sang. Han var også god i gassen og ville ha en klem :'D Jeg og Marion stakk ut av området for å praie taxi og Lene's far dukket opp igjen. Hehe., Vi møtte Marius som var rimelig skjenkt, og mtp at det var så mange andre som stjal taxier overalt begynte vi å gå mot byen. Vi klarte omsider å fange en taxi og kom oss hjem:)


Ozzy og Bella


Ozzy i TelephoneIngen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Toni

Toni

25, Stavanger

Bor i 2 etg i et gammelt Stavangerhus sammen med mine to herlige katter, Sasha Pandora og Santino Felice. Har det egentlig ganske fint nå, og bedre skal det bli^^ Har ikke ambisjoner om verken karriere, mann eller barn, så jeg nyter heller tiden min her sammen med gode venner:) Word!:p

Kategorier

Arkiv

hits